Retsept on täis kogustega, mitte nagu mina tegin poolte kogustega :)
Tainas:
- 2,5 kl jahu
- 1,5 kl suhkrut
- 2 sl kakaod
- 1 tl soodat
- 500 g hapukoort
- 1 sl õli
Täidis:
- 500 g hapukoort
- suhkrut(maitse järgi)
Glasuur:
- 6 sl suhkrut
- 3 sl piima
- 2 tl kakaod
- 50 g võid
- Sega kõik taigna ained omavahel ja küpseta 250º C juures
- Jahuta ja lõika kolmeks
- Sega hapukoor suhkruga ja jaga jahtunud koogi vahele
- Keeda suhkrut, piima ja kakaod 2-3 minutit ja lisa või
- Sega kuni või on sulanud
- Pane õhuke kiht koogile, lase jahtuda
- Pane ülejäänud glasuur koogile ja hoia külmas, soovitavalt üle öö
No comments:
Post a Comment